Üdvözöljük!

Fedezze fel az ibis Budapest Citysouth szállodát és szolgáltatásait!

A környezetvédelem a küldetésünk

Szállodánk életében fontos szerepet játszik a környezetvédelem, így ezen felület megalkotásakor egyik célunk az volt, hogy a lehető legkevesebb nyomtatott papírt használjunk. Ezen az oldalon megtalálja az összes, korábban papír alapú információt, és még ennél is többet…

Csatlakozzon internet hálózatunkhoz

EGYSZERŰ, GYORS, KORLÁTLAN

1. Válassza ki a hálózatot: IBIS
2. Fogadja el a Felhasználási Feltételeket
3. Kattintson a “Connect” gombra

Csevegjen az igazgatóval

Fontos kérdése van? Szeretné megosztani tapasztalatait a szálloda igazgatójával? Nincs más dolga, csak kattintania kell.

Közösségi kert

Látogassa meg szállodánk közösségi kertjét, kezdje a napot egy frissítő sétával, vagy tornával. Kertünk a nap 24 órájában megtekinthető.

~

Széf szolgáltatás

Tudja biztonságba értékeit a szállodánk recepciójánál található széfkazettáink egyikében. A szálloda nem vállal felelősséget a szobában hagyott tárgyakért.

Elektromos csatlakozó a szobában?

Az íróasztal alatti konnektorok állnak vendégeink rendelkezésére. Kérésre további elosztókat biztosítunk.

Adatvédelem

Ön és adatainak biztonsága kiemelten fontos számunkra, csakúgy mint az Ön bizalma az AccorHotels iránt. Tapintson vagy kattintson az alábbi linkre, ha szeretné elolvasni az Adatkezelési Nyilatkozatot, amelyet az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének megfelelően készítettünk.

Fedezze fel az ACCOR szállodáit és foglalja le a következő utazását

Az ACCOR több, mint egy globális szállodacsoport. Mi egy 250.000 fős csapat vagyunk, melynek tagjai számára a legfontosabb: fogadni és a legmagasabb szinten kiszolgálni Önt. Érezze otthon magát, mindenhol a világon!

ALL