Éljen korlátok nélkül

Bárhol is jár, mi megjutalmazzuk. Gyűjtse a pontokat és használja fel új élményekre. Élvezze az előnyöket szállodáinkban és számos partnerünknél.

Még több élmény

Hozza ki a legtöbbet minden pillanatból – a szobafoglalástól a szabadidős programokig, az üzleti találkozóktól a rendezvényekig. Az ALL (Accor Live Limitless) csakis Önről szól, személyes köszöntéssel, valamint az életstílusához és igényeihez szabott ajánlatokkal. Éljen mindig VIP módban.

Jutalmazzuk a hűségét

5 fokozat…

Ön minél hűségesebb, annál magasabb a VIP szint.

… Exkluzív előnyök.

Az élet bőkezű

Fedezze fel a világot az ALL programmal, és szerezzen a státuszának megfelelő előnyöket, mint például díj- mentes szállás, garantált szobafoglalás és magasabb komfort-fokozatú szobák.

Egyedi élmények,
felejthetetlen pillanatok

Élmények, sport, művészet, wellness, ízek, utazás, vásárlás korlátok nélkül… Csak válogasson!

Éljen korlátok nélkül

Gyűjtse és használja a pontokat bárhol is jár a világon. Foglaljon szobát, vacsorázzon, élvezze a masszázs nyugalmát és vegyen koncertjegyet… bármit is tesz, mi megjutalmazzuk. Akár otthon van, akár utazik.

A tagok többet kapnak

Mindig a legjobb árak: hozza ki a legtöbbet minden pillanatból! Kizárólag a tagoknak szóló ajánlatok akár 40% kedvezménnyel, és maximum 10% kedvezmény minden foglaláshoz, mostantól, bármikor. Az applikációval mindez gyors és egyszerű.